2011. július 29., péntek

Tóth Árpád: Polgári stratégiák - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Polgári stratégiákA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
A Kalligram kiadó új, magyar és szlovák szerkesztőket és szerzőket egyaránt felvonultató várostörténeti sorozatának kötetei a sok nemzetiségű és multikulturális Pozsony társadalom-, gazdaság-, politikai- és kultúrtörténetének eddig alig vizsgált aspektusait tárják fel új szempontok és módszerek alapján. Tóth Árpád könyve az 1848-ig az ország fővárosának számító, az országgyűléseknek otthont adó adó Pozsony polgárságát mutatja be. Az evangélikus anyakönyvek, valamint a helyi polgárság iskoláztatására, foglalkozási szerkezetére, vagyoni-gazdasági helyzetére vonatkozó forrásokra épülő elemzés alapvetően új képet mutat a késő rendi korszak - korábban inkább bezárkózó, konzervatív, elavult előjogaikhoz mereven ragaszkodó rétegként leírt - polgárságáról. A népesség demográfiai kereteinek és társadalmi rétegződésének rekonstruálása után az iskoláztatási, a házassági és a pályaválasztási stratégiák elemzésén keresztül demonstrálja a pozsonyi polgárok tudatosan, egy nyitott, társadalmi és földrajzi értelemben is mozgékony csoportként reagáltak az őket körülvevő világ változásaira. Az irodalomjegyzéken, név- és helymutatón túl táblázatokkal és színes képmelléklettel gazdagított mű a szakembereken túl Pozsony és általában a modernizáció, a reformkor társadalomtörténete iránt érdeklődő olvasók figyelmébe érdemes ajánlani. ISBN: 978-80-8101-221-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:58
. Tóth Árpád: Polgári stratégiák - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése